Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise ontkent seksistische opmerkingen

Shownieuws

Tom Cruise ontkent seksistisch te zijn. De 44-jarige Amerikaanse acteur won vorige week een Australische prijs voor de meest seksistische beroemdheid.

Tom Cruise ontkent seksistisch te zijn. De acteur werd vorige week in Australië uitgeroepen tot winnaar van de Celebrity Ernie Award, deze prijs wordt uitgereikt aan de meest seksistische beroemdheid van het afgelopen jaar. De 44-jarige acteur kreeg de prijs, omdat hij vorig jaar over zijn destijds zwangere verloofde Katie Holmes zou hebben opgemerkt dat hij haar had 'opgeborgen' tot de bevalling van hun kind.

Een woordvoerder van Cruise ontkent echter dat de Amerikaanse acteur deze opmerking zou hebben gemaakt. "Iedereen die Tom kent, weet dat hij een echte heer is die nooit zoiets denigrerend zou zeggen. Hij heeft heel veel respect voor vrouwen", verklaarde de woordvoerder tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. "Vrouwen hebben altijd een positieve en belangrijke rol in zijn leven gespeeld. Zijn moeder, zijn zussen, Katie en zijn kinderen betekenen alles voor hem."

De Ernie Awards zijn vernoemd naar een vakbondsleider die Ernie heette. Hij zei ooit dat vrouwen niet in stallen van schaapscheerders welkom waren, omdat ze toch alleen maar seks willen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen