Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe single Jan Smit in jubileumuitzending

Shownieuws

Jan Smit zal zijn single 'Als de morgen is gekomen' ten gehore brengen in een jubileumprogramma rondom het Prinses Beatrix Fonds.

Jan Smit brengt zijn nieuwe single 'Als de morgen is gekomen' donderdag voor het eerst ten gehore in een jubileumprogramma rond het vijftigjarig bestaan van het Prinses Beatrix Fonds tegen spierziekten. De Volendammer zingt het nummer in de tv-uitzending 'Zeg 'ns JA'. Dat heeft de Tros maandag bekendgemaakt.

In aanwezigheid van koningin Beatrix presenteert Ivo Niehe, ambassadeur van het fonds, het programma vanuit het Beatrix Theater in Utrecht. De televisielegende roept kijkers op het fonds te helpen door donateur te worden of een eenmalige gift te doen. Natasja Froger presenteert het gedeelte bij het telefoonpanel.

Verder verzorgt turner Yuri van Gelder een uitvoering aan de ringen. De acteurs uit musical The Wiz vertolken het nummer 'A brand new day'. Andere bekende Nederlanders die hun medewerking verlenen, zijn Leontine Borsato, Gerda Havertong, Erica Terpstra, Anky van Grunsven, Annemarie Jorritsma en Yvon Jaspers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen