Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kiss-bassist steunt gewonde Israëlische soldaat

Shownieuws

Kiss-bassist Gene Simmons heeft een Israëlische soldaat een hart onder de riem gestoken. In een videoboodschap noemt hij de gewonde soldaat 'mijn held'.

(Novum/AP) - Kiss-bassist Gene Simmons heeft een Israëlische soldaat een hart onder de riem gestoken. In een videoboodschap noemt de 57-jarige rocker de ernstig gewonde soldaat Ron Weinreich 'mijn held'. Simmons, die bekend is vanwege zijn demonische make-up tijdens optredens, is geboren als Chaim Witz in de Israëlische stad Haifa; als kind verhuisde hij naar New York.

De soldaat, die een Kiss-poster boven zijn ziekenhuisbed heeft hangen, raakte verlamd tijdens de strijd tegen Hezbollah-strijders in Libanon. Weinreich trouwde deze week in het ziekenhuis. Tijdens de plechtigheid werd de boodschap van Simmons als verrassing afgespeeld. "Hoi Ron, hier is Gene Simmons", galmde door de ziekenhuiskamer. "Ik praat met je vanuit thuis. Ik kan je niet vertellen hoe trots ik op je ben en hoeveel dankbaarheid de wereld en Israël je zijn verschuldigd." Na op Hebreeuws te zijn overgeschakeld zegt de rockster: "Mijn naam is Chaim. Ik ben geboren in Haifa."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen