Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tony Neef niet op de planken met Willeke

Shownieuws

Musicalster Tony Neef doet niet mee aan de jubileumshow van Willeke Alberti. Het boterde al geruime tijd niet tussen Tony en de 61-jarige zangeres.

Musicalster Tony Neef doet niet mee aan de jubileumshow van Willeke Alberti. Zijn rol wordt overgenomen door Frans Schraven. Het boterde al geruime tijd niet tussen Tony en de 61-jarige zangeres, meldt De Telegraaf zondag. De 45-jarige musicalacteur ontkent dat er sprake is van onenigheid. "Het is voortschrijdend inzicht geweest dat mijn rol niet op het podium naast Willeke zou zijn. Ik wil mezelf meer als tekstschrijver ontwikkelen."

Willeke zit vijftig jaar in het vak. Zij viert haar jubileum vanaf volgende maand. Ze trekt tot en met maart het land door met een show die in het teken staat van haar carrière en haar privé-leven. De jonge Willeke wordt gespeeld door musicalster Brigitte Nijman. De regie van de speciale jubileumshow is in handen van Barry Stevens.

Paul de Leeuw, die in eerste instantie ook zou meedoen aan de jubileumshow, haakte al in een eerder stadium af. Hij vertrok naar verluidt omdat Willeke niet in was voor zijn creatieve ideeën.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen