Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe single Tiësto binnen op vier

Shownieuws

De nieuwe single van dj Tiësto komt binnen op de vierde plaats van de Mega Top 100. Het nummer 'Dance4Life-anthem' is geschreven en ingezongen door Maxi Jazz.

De nieuwe single van dj Tiësto is zaterdag binnengekomen op de vierde plaats van de Mega Top 100. Het nummer 'Dance4Life-anthem' is geschreven en ingezongen door Maxi Jazz, de zanger van Faithless. De opbrengst van de single gaat naar goede doelen als Stop Aids Now en Mybody.

Tiësto verdringt met zijn single Sergio Mendes en the Black Eyed Peas, die naar de zesde plaats zakken. De topdrie in de hitlijst is niet veranderd. De eerste plaats is stevig in handen van Guillermo & Tropical Danny met het nummer 'Toppertje'. Ook Basshunter heeft zijn plaats behouden. Zijn nummer 'Boten Anna' prijkt op de tweede plaats. Marco Borsato staat derde met 'Rood'.

Tiësto is ambassadeur van Dance4Life, een organisatie die strijdt tegen hiv en aids. Het doel van zijn single is om wereldwijd zo veel mogelijk jongeren te betrekken in het gevecht tegen de dodelijke virusziekte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen