Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elton John wil hiphopalbum maken

Shownieuws

Elton John heeft plannen voor een hiphopalbum. Daarvoor wil hij samenwerken met Dr. Dre. De Britse popster moet zijn ideeën nog wel met de rapper bespreken.

Elton John heeft plannen voor een hiphopalbum. Daarvoor wil hij samenwerken met Dr. Dre. De Britse popster moet zijn ideeën nog wel met de Amerikaanse rapper bespreken. Dat zegt hij in het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone.

De 59-jarige Brit vertelt na zijn album 'The captain and the kid' te beginnen met zijn nieuwe project. "Ik wil nummers brengen als 'No diggity' van Blackstreet", verklapt Elton, die ook een grote fan blijkt te zijn van 'California love' van Tupac. "Ik ben gek op dat soort muziek, maar ik heb geen idee hoe ik die in mijn eigen muziek kan verwerken."

Elton heeft grootse plannen. Zo wil hij nog samenwerken met onder anderen Pharrell, Timbaland, Snoop, Kanye en Eminem. "Gewoon, om te zien wat er gebeurt", legt hij uit. Dat kan uitlopen op een ramp of juist geweldig worden. "Je weet niet wat er gebeurt tot je het een keer hebt geprobeerd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen