Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jannes weer vanuit niets op nummer één

Shownieuws

Jannes komt voor de tweede keer in zijn carrière binnen op nummer één in de Mega Album Top 100. Het nieuwe album 'Laat me vrij' staat boven aan de lijst.

Jannes komt voor de tweede keer in zijn carrière vanuit het niets binnen op de eerste plaats in de Mega Album Top 100. Het nieuwe album 'Laat me vrij' prijkt vrijdag boven aan de lijst. In augustus vorig jaar klaarde de zanger hetzelfde klusje met zijn album 'Als het zonnetje schijnt'.

De Drentse volkszanger, die vorig jaar op het Giga Piratenfestijn nog werd gekroond tot piratenkoning, is in zijn nopjes. "Ik had het niet nog een keer verwacht. Het is een droom die uitkomt. Het zijn mijn fans die trouw blijven. Blijkbaar blijven ze mijn muziek leuk vinden."

Het album 'Laat me vrij' is het vijfde album van de zanger. Op de cd brengt Jannes met het nummer 'De hele wereld mag 't weten' een ode aan zijn gezin. Hij presenteert met Willy Oosterhuis het SBS 6-programma Het Piratenfestijn. In februari ontving Jannes uit de handen van Marianne Weber zijn eerste gouden plaat voor 'Als het zonnetje schijnt'. De levensliedzanger is onder meer bekend van de nummers 'Ben jij bij me', 'Met jou kan ik het leven aan' en 'Oh la la l'amour'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen