Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Presentatrice Tatum geeft datingtips

Shownieuws

Tatum Dagelet vindt schone tanden en het geven van fooi belangrijke eigenschappen voor een man. Haar nieuwe tv-show Weet Wat Je Date start op 11 september.

Tatum Dagelet zegt sinds de opname van het nieuwe datingprogramma Weet Wat Je Date verstand te hebben van 'daten'. Naar aanleiding van het tv-programma, dat vanaf 11 september wekelijks te zien is bij Veronica, geeft ze haar tips.

Volgens de 31-jarige presentatrice letten vrouwen op vier dingen bij het kiezen van een man. Zelf zweert ze bij een mooi gebit en een lekkere lichaamsgeur. Daarnaast is het openhouden van deuren en het geven van een fooi aan bedienend personeel volgens Dagelet van groot belang. "Je onbeschoft gedragen, lopen zeiken en geen fooitje geven is gewoon not done."

Weet Wat Je Date is een nieuwe show waarin een hoofdgast vijf 'mogelijke dates' te zien krijgt, maar zonder dat de kandidaat zelf in beeld verschijnt. Te denken valt aan iemands ouders of zijn woning. Om die reden liepen de emoties volgens Dagelet tijdens de opnamen hoog op. "Niet alle kandidaten verdienden een zogenaamde schoonheidsprijs. Als iemand degene overhield die het minst knap was, werd er wel eens geslikt. Eén jongen weigerde zelfs met het gekozen meisje op date te gaan. Hij kwam gewoon niet opdagen."

Of Tatum zelf de juiste keuze heeft gemaakt, weet ze eigenlijk niet. "Ik heb nu tien maanden vaste verkering. Hoelang duurt het eigenlijk voordat je echt weet wat voor vlees je in de kuip hebt? Misschien wel nooit."

Tatum weet ook waar ze op afknapt in het verleidingsspel. "Als iemand alleen maar over belastingformulieren praat, ben ik gauw uitgeluld. Je moet wel een echt gesprek kunnen hebben. En als een man meer zuipt dan ik, is het sowieso einde verhaal. Dan is hij een alcoholist."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen