Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grönloh niet blij met liefdesverhalen in de media

Shownieuws

Anneke Grönloh is niet blij met de roddels dat ze weer verliefd is op haar 1e liefde. Er verschijnt een interview in De Telegraaf.

Anneke Grönloh is niet blij dat het verhaal over haar prille verliefdheid is uitgelekt naar de media. Dat zegt haar manager Bart Peeters, die bevestigt dat Anneke een nieuwe vriend heeft.

Deze week werd in verschillende media gemeld dat Anneke weer verliefd is op haar eerste liefde, Adri. Volgens Peeters werden daarbij niet alle feiten goed gepresenteerd. Hierdoor zag de zangeres zich genoodzaakt eerder dan ze van plan was met de juiste feiten naar buiten te komen, terwijl ze haar relatie liever nog wat meer tijd had gegund. Zaterdag had Anneke een interview met Wilma Nanninga van De Telegraaf, waarin ze over haar liefde vertelt. Het interview zou maandag of dinsdag in de krant staan.

De zangeres is bekend van nummers als 'Brandend zand', 'Paradiso' en 'Soerabaja'. In 1997 werd Grönloh benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Vorig jaar gaf Anneke nog een jubileumconcert om haar 45-jarige carrière als zangeres te vieren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen