Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Tatum verwart moeder met Kate Hudson

Shownieuws

De 3-jarige dochter van Tatum Dagelet verwart haar moeder met Kate Hudson. Niet alleen bij foto's van Tatum, ook bij die van Kate Hudson roept ze 'hee mama'.

Het dochtertje van Tatum Dagelet, de 3-jarige Toy Travis, verwart haar moeder met Kate Hudson. Ze herkent haar moeder als ze op een foto in een blad staat. "Dan roept ze 'hee mama'", lacht de presentatrice. "Maar goed, dat roept ze dus ook als ze een plaatje van Kate Hudson ziet. Eigenlijk roept ze het bij alles dat een beetje blond is en krullen heeft."

Toy Travis heeft nog niet door dat haar moeder een tv-persoonlijkheid is. Behalve een beroemde moeder heeft Toy ook een beroemde vader: radio-dj Ruud de Wild. "Die is niet alleen op de radio, maar hangt op grote billboards door heel Nederland", zegt Tatum. "Wel raar, dat zo'n kind van 3 het normaal vindt dat haar papa op enorme borden langs de snelweg staat."

Ruud en Tatum trouwden in 2001, maar gingen eind 2004 weer uit elkaar. De zorg voor Toy nemen ze samen op zich. Tatum heeft sinds tien maanden een nieuwe vlam. Ruud vroeg dit jaar zijn nieuwe vriendin Aafke ten huwelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen