Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Relatie gaat boven carrière voor Laura Lynn

Shownieuws

Laura Lynn kiest voor haar vriend als ze zou moeten kiezen tussen haar relatie en haar carrière. De 30-jarige Belgische zangeres is al jaren samen met Tonnie.

Laura Lynn kiest voor haar vriend als ze zich voor een keuze tussen haar relatie en haar carrière gesteld zou zien. Dit zegt de 30-jarige zangeres in de Vlaamse krant Het Nieuwsblad.

Tonnie, sinds jaren haar vriend, probeert zo veel mogelijk van haar concerten te bezoeken. Daardoor voelt Laura zich gesteund. "Hij steunt me door dik en dun, maar als er ooit iets gebeurt en hij stelt me voor de keuze, dan kies ik voor hem." Laura is de relatie begonnen in de hoop dat deze de rest van haar leven standhoudt.

De vriend van Laura is in het dagelijks leven metaalarbeider. De wereld van de showbizz was voor hem een nieuwe beleving, zegt Laura. "Voor mijn vriend is ons nieuwe leven niet altijd even gemakkelijk. We zijn in een vreemde wereld terechtgekomen."

De Vlaamse schlagerkoningin viel in juni flauw tijdens een optreden in de Vlaamse stad Bredene. De zangeres laste daarna een rustperiode in. Daardoor kwamen twee optredens die in Nederland gepland stonden te vervallen. In het najaar wil de zangeres alsnog naar Nederland komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen