Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gitarist The Strokes komt met soloalbum

Shownieuws

Het eerste soloalbum van de gitarist van The Strokes, Albert Hammond Jr., verschijnt 9 oktober. Op de plaat, 'Yours to keep', staan tien nummers, meldt Reuters.

Het eerste soloalbum van de gitarist van The Strokes, Albert Hammond Jr., verschijnt binnenkort. Op de plaat, 'Yours to keep', staan tien nummers, meldt het persbureau Reuters. Het album ligt vanaf 9 oktober in de winkels.

De 27-jarige Hammond Jr. neemt zelf de zangpartijen voor zijn rekening. Hij wordt ondersteund door bassist Josh Lattanzi en drummer Matt Romano. Meerdere bekende muzikanten spelen mee op het album. Zo zijn de zanger van The Strokes, Julian Casablancas, en de manager van de band, Ryan Gentles, te horen. Ook onder anderen Sean Lennon, Sammy James Jr. en Ben Kweller verlenen hun medewerking.

De Amerikaanse band The Strokes werd in 1998 opgericht. Vorige maand stond de band nog in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De rockband is momenteel op wereldtournee om het album 'First impressions of earth' te promoten. The Strokes zijn bekend van onder meer de nummers 'Hard to explain', 'Is this it' en '12:51'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen