Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamai is de onzekerheid voorbij

Shownieuws

Jamai twijfelt niet meer aan zichzelf. Dit zegt de finalist uit Idols zaterdag in het Algemeen Dagblad. De zanger zat niet eerder zo goed in zijn vel.

Jamai twijfelt niet meer aan zichzelf. Dit zegt de voormalige finalist uit Idols zaterdag in het Algemeen Dagblad. De zanger zat niet eerder zo goed in zijn vel. Pas sinds het afgelopen jaar voelt hij dat alles op zijn plaats valt. "Niet in de laatste plaats omdat ik een vriendje heb."

De musicalster is op dit moment bezig met de repetities voor zijn rol als de onzekere vogelverschrikker in de musical 'The wiz'. Hij vindt dat hij zich kan spiegelen aan het karakter dat hij momenteel speelt. "Ook ik heb vaak aan mezelf getwijfeld", zegt de zanger die zich vaak heeft afgevraagd of hij goed genoeg was.

Jamai heeft na het 'gekkenhuis' rondom Idols zijn plek gevonden binnen de musicalwereld. "Hier kan ik mezelf in alle rust ontwikkelen." Na een bijrol in de musical 'Jesus Christ superstar' is de zanger binnenkort te zien in de musical 'The wiz'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen