Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Renée Vervoorn is 'positieve' ambassadrice

Shownieuws

Renée Vervoorn is de nieuwe ambassadrice van de stichting Nederland Positief. Vervoorn gaat als presentatrice met de stichting mee naar premières en feestjes.

Renée Vervoorn is de nieuwe ambassadrice van de stichting Nederland Positief. De voormalige TMF-vj gaat mee naar premières en feestjes om bekende Nederlanders te interviewen. De stichting wil dat mensen beseffen dat er, ondanks een minder leefbaar klimaat, nog steeds veel positiefs over Nederland te melden valt. Vervoorn richt zich als presentatrice vooral op jonge mensen.

De 30-jarige Vervoorn is niet de eerste ambassadrice voor de stichting Nederland Positief. Actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen is een van de zes vrouwen die haar voorgingen. Voorzitter Christian Houkes van de stichting hoopt met verschillende ambassadrices verschillende groepen aan te spreken.

Vervoorn is hoofdredacteur van Kidzlifestyle, haar eigen internettijdschrift. De website is gericht op ouders van kinderen tot en met 12 jaar. Op de website komt een rubriek Kidz Positief. In deze rubriek geeft Renée haar eigen kijk op het effect van de positieve benadering naar kinderen. Ze heeft verschillende bekende Nederlanders op het oog die een bijdrage kunnen leveren aan dezelfde rubriek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen