Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick Lachey kiest voor intieme tournee

Shownieuws

Nick Lachey brengt de nummers van zijn openhartige album 'What's left of me' ten gehore tijdens een serie intieme concerten. Zijn tweede plaat verscheen in mei.

(Novum/AP) - Nick Lachey brengt de nummers van zijn openhartige en persoonlijke album na de zomer ten gehore tijdens een serie intieme concerten. Het tweede soloalbum van de zanger verscheen in mei en is grotendeels geschreven na zijn breuk met Jessica Simpson. De platenmaatschappij van Lachey liet maandag weten dat de Amerikaanse zanger tijdens zijn tournee in de Verenigde Staten in kleinere theaters zal optreden.

De 32-jarige Lachey zegt de pijnlijke periode na het verbreken van zijn relatie met Jessica Simpson te hebben verwerkt met de liedjes op zijn tweede album, 'What's left of me'. Een van de nummers heeft de titel 'I can't hate you anymore' en gaat over de verandering die plaatsvond in de relatie tussen Lachey en Simpson. Andere nummers gaan onder meer over de pijn die de zanger voelde tijdens de scheiding en over de afsluiting van deze moeilijke periode.

Jarenlang was het huwelijk van Lachey en de 26-jarige Simpson onderwerp van de realityshow Newlyweds op MTV. De zanger werd bekend als lid van de boyband '98 Degrees'.

De tournee begint 20 september in New York en eindigt 26 oktober in St. Louis. Een Europese tour is nog niet ter sprake gekomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen