Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ria Valk zingt lied over golf

Shownieuws

Ria Valk heeft een lied opgenomen over golfen. Het nummer komt volgend jaar rond carnaval uit. De clip wordt gemaakt door clown Bassie, Bas van Toor.

Ria Valk heeft een lied opgenomen over golfen. Het nummer 'Een chippie, een putje en een barretje' komt volgend jaar rond carnaval uit. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Jacques van Eijck, de man achter de hits van Wolter Kroes. De clip wordt gemaakt door clown Bassie, Bas van Toor.

De 65-jarige zangeres is vaak te vinden op de golfbaan, maar niet om de sport zelf te beoefenen. "Nee, ik kan er niets van", vertelt ze lachend aan Novum Nieuws. "Ik ben er meestal aanwezig om te kijken en lekker te eten. Het wordt wel tijd dat ik een paar lessen neem."

De zangeres, die in de jaren zeventig hits scoorde met liedjes als 'Leo' en 'De liefde van de man gaat door de maag', kwam vorige week in het nieuws omdat ze in haar huis in Spanje was beroofd van al haar sieraden. De schrik zit er bij Ria nog steeds goed in. "Het meest enge vind ik dat hij gewoon naast mijn bed de sieraden heeft weggehaald en dat ik niets heb gehoord en gewoon heb doorgeslapen", vertelt Ria. De onbekende liet als 'souvenir' een leeg pakje chocolademelk op het aanrecht achter.

De gestolen sieraden hadden een waarde van ongeveer drieduizend euro, vertelt de zangeres. Valk kan echter naar haar geld fluiten, want haar kostbaarheden waren niet verzekerd. "Er is al zo vaak bij me ingebroken, dat verzekeren te duur is. Ik begin er niet meer aan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen