Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Hudson schrijft voor jonge moeders

Shownieuws

Kate Hudson schrijft een boekje voor jonge moeders. De actrice wil de positieve gedachten die haar door de eerste maanden als moeder heen hielpen vastleggen.

Kate Hudson schrijft een boekje voor jonge moeders. Dat zegt ze op de website Contactmusic. De actrice wil de positieve gedachten die haar door de eerste maanden als moeder heen hielpen vastleggen. De 27-jarige Hudson heeft een 2-jarige zoontje, Ryder, met haar man, Black Crowes-zanger Chris Robinson. Het boekje is bedoeld voor mensen die haar om advies vragen. Ze heeft nog geen plannen om het te publiceren.

De actrice had de eerste maanden na de geboorte van haar zoontje moeite om af te vallen en had daardoor last van depressieve buien. "Ik voelde me vreselijk. Ik was een hele gelukkige en leuke zwangere vrouw, toen kreeg ik de baby en was ik gewoon dik. Het lukte me niet om gewicht te verliezen."

Hudson denkt dat ze uit haar depressiviteit is gekomen door tijd voor zichzelf te nemen. "Ik denk dat het voor moeders heel belangrijk is om elke dag even tijd voor jezelf vrij te maken. En iets te doen waardoor je je goed voelt." De dochter van Goldie Hawn raadt dit dan ook alle vrouwen die haar advies vragen aan. "Daarom ben ik op het idee gekomen om mijn manier van positief denken op papier te zetten en door te geven aan iedereen die mij om raad vraagt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen