Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elizabeth Taylor weigert zich uit te hongeren

Shownieuws

Elizabeth Taylor vertikt het zich uit te hongeren om eruit te zien als de jonge Hollywoodsterren van tegenwoordig. "Ik hou te veel van eten. Ik wil genieten."

(Novum/AP) - Elizabeth Taylor vertikt het zich uit te hongeren om eruit te kunnen zien als de jonge Hollywoodsterren van tegenwoordig. Dat zegt de diva, die al haar leven lang wordt geteisterd door het zogenoemde jojo-effect, in de augustuseditie van Harper's Bazaar. "Ik zou willen dat ik maatje nul had, maar ik heb het niet. Ik hou te veel van eten. En uiteindelijk ben ik te veel een hedonist. Ik wil genieten."

Modeontwerper Michael Kors interviewde Taylor voor het blad. Op de vraag wie ze in haar achterhoofd heeft als ze haar kleren uitzoekt, verklapt zich aan te kleden voor het mannelijke geslacht. "Ik denk eerst aan mannen. Dan aan mezelf. Dan aan andere vrouwen. Een vrouw kun je niet behagen. Ze zijn afschuwelijk kritisch tegenover elkaar. Zeker als je beroemd bent."

De 74-jarige Taylor is acht keer getrouwd geweest. In het interview wijt ze dat ongebruikelijke aantal huwelijken aan haar romantische karakter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen