Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uitvaart Rudi Carrell zonder familie en vrienden

Shownieuws

De vrijdag overleden showmaster Rudi Carrell is maandagochtend in Bremen gecremeerd in afwezigheid van familie en vrienden. Dat was zijn wens.

De vrijdag overleden showmaster Rudi Carrell is maandagochtend in Bremen gecremeerd in afwezigheid van familie en vrienden. Dat meldt De Telegraaf dinsdag. Zelfs zijn laatste vrouw Simone Felischak en zijn kinderen waren niet aanwezig. Het was de wens van Carrell om in eenzaamheid te vertrekken, schrijft de krant.

Een neef van Carrell, André Kesselaar, vertelt dat een handjevol intimi zondagavond afscheid heeft genomen van de entertainer. Daarbij las Felischak een gedicht voor en serveerde ze zelfgebakken koek. Om geen argwaan te wekken moest de broer van Carrell, die erg op hem lijkt, zijn auto uit de buurt parkeren. "Ongelooflijk dat hij tot vorige week dinsdag nog gewoon voetbal had zitten kijken op zijn landgoed", zegt Kesselaar. "Het einde kwam toch nog verwacht."

Het overlijden van Carrell werd maandag bekend. Vorig jaar werd bij hem longkanker geconstateerd. Hij is 71 jaar geworden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen