Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Bunskoek is nieuw gezicht van oneMen

Shownieuws

Daphne Bunskoek is het nieuwe gezicht van liefdadigheidsorganisatie oneMen. Ze neemt in een speciale jurk het ambassadeursschap over van Ruud de Wild.

Presentatrice Daphne Bunskoek is het nieuwe gezicht van liefdadigheidsorganisatie oneMen. Dat maakt de organisatie maandag bekend. In een campagne, waarin Bunskoek te zien is in een jurk gemaakt van het bekende rode oneMen T-shirt, wordt benadrukt dat ook individuen verschil kunnen maken in de wereld. Daphne is erg gecharmeerd van dat uitgangspunt. "Ik geloof dat iedereen verschil kan maken."

OneMen biedt een helpende hand aan pioniers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, die de drijvende kracht zijn achter kleinschalige projecten. Te denken valt aan persvrijheid, aidsbestrijding en opvang van straatkinderen. In de campagne rondom Daphne staat de kus centraal, als metafoor voor naastenliefde.

De jurk die de RTL Boulevard-presentatrice in de campagne aanheeft, is ontworpen door de Nederlandse modeontwerper Daryl van Wouw. Het ambassadeursschap neemt Daphne over van radio-dj Ruud de Wild. Eerder zetten onder anderen Ellen ten Damme, dj Tiësto, Erik de Zwart en Froukje de Both zich in voor oneMen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen