Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carlo Boszhard laat sterren in het ongewisse

Shownieuws

Carlo Boszhard is de presentator van 'Gelukkig, je bent er'. In dat programma laten bekende Nederlanders zien hoe goed ze kunnen improviseren.

Carlo Boszhard is de presentator van het nieuwe improvisatieprogramma 'Gelukkig, je bent er'. In dat programma laten bekende Nederlanders zien hoe goed ze kunnen reageren op plotselinge situaties. Zij moeten meespelen in een scène van vijf minuten, zonder dat ze weten wat er komen gaat. Boszhard vangt zijn gasten na afloop op om hun reactie te peilen.

In de eerste aflevering maken presentator Robert ten Brink, actrice Lieke van Lexmond, musicalster Jamai en visagist Leco van Zadelhoff hun opwachting. In de tweede aflevering mogen nieuwslezer Loretta Schrijver, presentator Martijn Krabbé, presentatrice Froukje de Both en acteur John Buisman hun improvisatietalent laten zien.

'Gelukkig, je bent er' is gebaseerd de show 'Thank God you are here', die begin dit jaar in Australië werd uitgezonden. De Nederlandse variant is vanaf 1 september te zien bij RTL 4.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen