Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gert Timmerman woedend op filmmaker

Shownieuws

Gert Timmerman is woest. Via de media vernam de zanger dat een film over hem wordt gemaakt. Hij vindt het onbegrijpelijk dat niet naar zijn mening is gevraagd.

Gert Timmerman is woest. De zanger moest vorige maand via de media vernemen dat over hem en zijn inmiddels overleden echtgenote Hermien een film wordt gemaakt. Hij vindt het onbegrijpelijk dat niet naar zijn mening is gevraagd. Dat heeft de 71-jarige zanger donderdag gezegd in het SBS-programma Shownieuws.

Pieter Verhoeff, de maker van de film, begrijpt op zijn beurt niets van de ophef. De scenarioschrijvers zijn drie maanden geleden bij Gert op bezoek geweest om het project te bespreken, zegt de regisseur in Shownieuws. Volgende week heeft Verhoeff zelf een afspraak met Gert. Eerder werd bericht dat de Friese cineast zijn film maakt met toestemming van de familie van Hermien, die bij de productie wordt betrokken.

Samen met zijn in 2003 overleden echtgenote vormde Timmerman het zangduo Gert & Hermien. Drie jaar geleden overleed Hermien op 59-jarige leeftijd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen