Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlandse Bouchra is ster in Duitsland

Shownieuws

Bouchra Tjon Pon Fong geniet in Duitsland een ware sterrenstatus. Het voormalige lid van de band K-otic is erg geliefd nu ze bij de popgroep Yoomiii zit.

Bouchra Tjon Pon Fong geniet in Duitsland een ware sterrenstatus. Het voormalige lid van de Nederlandse band K-otic is erg geliefd bij de Duitse kinderen nu ze samen met de Duitse meiden Nina en Kristin de popgroep Yoomiii vormt. De Duitse zender Super RTL heeft de meisjes begin dit jaar voor de band geselecteerd.

De Utrechtse zangeres woont voorlopig in Keulen en moet Duits leren. In Duitsland mist Bouchra niet alleen haar moeder, maar ook Nederland. "Ik wil heel graag terug", zegt ze. De zangeres vindt het jammer dat ze niet meer even naar het Wilhelminapark of het Vondelpark kan. "Je hebt hier natuurlijk ook wel parken, maar dat is toch anders." Nu ze het zo druk heeft met optredens voor Yoomiii blijft ze voorlopig in Duitsland wonen.

Yoomiii is op tournee door Duitsland om het eerste album 'Here we are' te promoten. Ook heeft de band een eigen docusoap, die dagelijks op televisie wordt uitgezonden.

De 23-jarige Bouchra maakte tussen 2001 en 2003 deel uit van K-otic, de band die voortvloeide uit de tv-talentenjacht Starmaker. Een ander lid van die popgroep was Sita, die vooral carrière maakte in Frankrijk en momenteel televisiepresentatrice is bij Jetix. Bouchra maakte in 2003 haar debuut als actrice in de telefilm 'Loverboy'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen