Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Gouden Kooi zoekt personeel

Shownieuws

De makers van het Talpa-programma De Gouden Kooi zijn op zoek naar personeel. De tien bewoners van de villa krijgen de beschikking over een uitgebreide staf.

De makers van het Talpa-programma De Gouden Kooi zijn op zoek naar personeel. De tien bewoners van de villa krijgen de beschikking over een uitgebreide staf. Kandidaten die meedoen aan het programma, nemen hun intrek in de villa. Degene die het er het langst volhoudt, krijgt het peperdure landgoed cadeau. Voorwaarde is dat de kandidaat er minimaal een jaar heeft gezeten.

Talpa maakt donderdag bekend op zoek te zijn naar een huishoudster ('een ouderwets gezellige oer-Hollandse dame met het hart op de tong'), een poolboy ('een Adonis met de looks, het ideale lichaam en een leuke babbel'), een kapper aan huis ('een vakman die kan knippen, verven en snijden, die met zijn klanten meelacht en -huilt en scherp van tong is'), een tennisleraar ('een goeduitziende man of vrouw, met gevoel voor de bal en voor mensen'), een paardrijinstructeur ('een paardenliefhebber in hart en nieren die de miljonairs in gestrekte draf weet te brengen') en een tuinman of –vrouw ('een natuurfreak met de groenste vingers van Nederland, die het leuk vindt zijn of haar kennis te delen met de miljonairs').

Zondag 1 oktober opent het omstreden huis zijn deuren. Om 20.30 uur is De Gouden Kooi: The Kick-Off te zien. Vervolgens wordt het programma elke werkdag uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen