Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Publiciteit hoeft niet zo nodig voor Thom Hoffman

Shownieuws

Thom Hoffman probeert zo gedoseerd mogelijk met publiciteit om te gaan. Hij praat liever over een professionele productie dan over zaken uit zijn privéleven.

Thom Hoffman probeert zo gedoseerd mogelijk met publiciteit om te gaan. De acteur praat liever over een professionele productie dan over zaken uit zijn persoonlijke leven. Zijn vrienden en familie wil hij niet lastig vallen met publiciteit. "Dit is mijn beroep, ik heb hiervoor gekozen en zij niet", zegt hij tegen het tijdschrift Glossy.

In de bladen hoeft de 49-jarige Hoffman niet zo nodig te staan. "Mijn doel is niet om beroemd te worden." Hij wordt dan ook niet zo vaak aangesproken op straat. "Soms word ik wel eens herkend door een taxichauffeur die me dan zegt dat hij me goed vindt spelen. Daar geniet ik zeker van."

De acteur vindt dat iedereen zelf moet weten wanneer en hoe zij de publiciteit op zoeken. "Ik doe daar niet aan mee. Ik ben niet exhibitionistisch ingesteld." Hoffman heeft er geen problemen mee als anderen dat wel zijn. Hij vindt zichzelf ook geen bekende Nederlander zoals Reinout Oerlemans of Mart Smeets. "Ik ben ook niet iemand die zich laat fotograferen in de P.C. Hooftstraat om weer even in beeld te zijn", vertelt hij tegen het tijdschrift.

Hoffman is onder meer bekend van rollen in de films 'Dogville' (2003), 'Naar de klote!' (1996) en 'Vals licht' (1993). Hij is ook te zien in de Nederlandse film 'Zwartboek', die 14 september zijn première beleeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen