Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toerist zegt baby Suri te hebben gezien

Shownieuws

Het bestaan van Suri, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes, is opnieuw bevestigd. Een man die een tochtje door Hollywood maakte zegt haar te hebben gezien.

Het bestaan van Suri, de dochter van Hollywood-koppel Tom Cruise en Katie Holmes, is opnieuw bevestigd. Na een reeks beroemdheden zegt een man die in Hollywood een tochtje langs de huizen van filmsterren maakte het baby'tje te hebben gezien. Dat vertelt hij op de entertainmentwebsite TMZ.

Sinds de geboorte van Suri op 18 april heeft het sterrenpaar het meisje niet aan de buitenwereld getoond. In verscheidende media werd daarop gesuggereerd dat de baby helemaal niet bestaat. De laatste tijd hebben meerdere sterren echter laten weten haar te hebben gezien, onder wie om Penelope Cruz en Jada Pinkett-Smith. Nu zegt voor het eerst ook een 'gewone ziel' de sterrenbaby te hebben mogen aanschouwen.

De man, die alleen zijn voornaam Frank noemt, zag de baby toevallig. Hij belandde naar eigen zeggen per ongeluk op het terrein van het gezin Cruise toen hij samen met zijn vriendin, zijn zwager en diens vriendin een tochtje langs de huizen van beroemdheden in Hollywood maakte. Toen ze met hun auto langs het huis van Cruise reden, besloten ze aan te bellen. Tot hun verbazing werd er opengedaan en mochten ze het terrein oprijden.

Bij het huis zouden ze Katie met Suri op haar arm hebben zien staan. Tom speelde volgens Frank op het gazon met zijn geadopteerde kinderen Isabella (13) en Connor (11). Frank vertelt TMZ dat Suri er 'lief en helemaal normaal' uitzag. Heel lang hebben de sterrenkijkers niet kunnen genieten van het tafereel; ze werden door de bewaking weggestuurd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen