Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Usher speelde voor het eerst op Broadway

Shownieuws

Usher heeft zijn debuut op Broadway achter de rug. De R&B-zanger speelde voor het eerst de rol van advocaat Billy Flynn in de langlopende musical 'Chicago'.

Usher heeft zijn debuut op Broadway achter de rug. De R&B-zanger speelde voor het eerst de rol van advocaat Billy Flynn in de langlopende musical 'Chicago'. Actrice Penelope Cruz was een van de bekende gezichten die vanuit het publiek Ushers eerste optreden in het theater bijwoonde, meldt het persbureau Reuters.

De zanger geniet met volle teugen van de musical. "Ik ben erg blij dat ik in het ambassador theater op Broadway mag zingen en dansen." Het acteren op Broadway is een nieuwe ervaring voor Usher. "Muziek is als een monogame relatie, maar acteren in een theater is alsof je elke avond een andere vrouw hebt." De zanger is nog tot oktober te zien in de musical.

De musical 'Chicago' die op Broadway is te zien heeft zes Tony-awards gewonnen. Sinds de opening hebben onder anderen Richard Gere en David Hasselhoff de rol gespeeld van de advocaat Billy Flynn.

Usher brak in 1994 door met zijn titelloze debuutalbum. Hij maakte daarna nog drie studioalbums. Met zijn laatste cd 'Confessions' sleepte hij onder meer twee Grammy Awards en verschillende internationale prijzen in de wacht. De zanger was onder meer te zien in de televisieserie The Bold and the Beautiful en in de film 'She's all that'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen