Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zangers helpen elkaar in ontwenningskliniek

Shownieuws

Pete Doherty en Justin Hawkins slepen elkaar door hun afkickproces heen in een kliniek. Hawkins is door Doherty uitgenodigd om komend weekend op te treden.

Pete Doherty en Justin Hawkins slepen elkaar door hun afkickproces heen in een Britse ontwenningskliniek in Londen. De 31-jarige Hawkins, de zanger van The Darkness, is door Doherty uitgenodigd om komend weekeinde op te treden met Babyshambles. Naast Hawkins en de 27-jarige Doherty zit ook Tom Chaplin, de zanger van de Britse band Keane, in de kliniek. Dat meldt een bron aan de Britse krant The Sun.

Muziek helpt de drie zangers om met hun problemen om te gaan tijdens de therapie. De 27-jarige Chaplin speelde tijdens groepstherapie een stuk op de piano voor de aanwezige patiënten. Doherty en Hawkins kwamen vervolgens met het idee om muziek te schrijven, meldt de krant.

Dinsdag werd bekend dat Chaplin professionele hulp wilde zoeken voor zijn drank- en drugsverslaving. Doherty moet van justitie verplicht een afkickprogramma volgen nadat hij veelvuldig met de politie in aanraking was gekomen wegens drugsbezit. Hij is verslaafd aan heroïne en cocaïne. Eerder deze maand werd bekend dat Hawkins zich had aangemeld bij de Londense kliniek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen