Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moderne manier van daten is niks voor Tatum

Shownieuws

Tatum Dagelet heeft weinig met de manier van daten van tegenwoordig. De 31-jarige presentatrice vindt haar partner het liefst op de ouderwetse manier.

Tatum Dagelet heeft weinig met de manier van daten van tegenwoordig. De presentatrice vindt haar partner het liefst op de ouderwetse manier. Internetdaten of speeddaten interesseren Tatum niet. Haar Britse vriend Sean die in de gamebranche werkt, is ze in de kroeg tegen gekomen, meldt het AD donderdag.

Sean heeft op de zesde afspraak officieel gevraagd of Tatum zijn vriendin wilde zijn. De presentatrice valt op zijn intelligentie en humor, maar aan samenwonen denkt de 31-jarige Tatum voorlopig nog niet, meldt de krant. Sinds haar scheiding van Ruud de Wild werkt Dagelet niet meer aan een relatie. "Geen ellende en relatietherapie meer voor mij. Als ik het nu niet leuk meer vind, kap ik er gewoon mee", zegt ze tegen de krant.

Met het televisieprogramma Weet wat je date! Is Tatum vanaf september te zien bij Veronica. In de datingshow krijgt een single vijf kandidaten van het andere geslacht wel te zien, maar niet te horen. De single hoort de stemmen van de kandidaten als ze zich voorstellen en vertellen over hun dagelijks leven en hobby's, maar op dat moment is nog niet duidelijk welke stem bij welke kandidaat hoort. Bijgestaan door twee vrienden of vriendinnen moet de single in vier rondes een keuze maken uit de kandidaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen