Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Castingdirecteur herstelt van moeilijke tijd

Shownieuws

Castingdirecteur Harry Klooster is geestelijk uit een diep dal omhoog gekropen. "Ik hoef niet meer", dacht hij na een hartinfarct en een hartstilstand.

Harry Klooster, de castingdirecteur van onder anderen Reinout Oerlemans en Katja Schuurman, is geestelijk uit een diep dal omhoog gekropen. "Ik hoef niet meer", dacht Klooster na een hartinfarct en een hartstilstand. De pijn en de ellende werden hem geestelijk te veel, meldt De Telegraaf donderdag.

Toen Klooster na zijn hartstilstand uit het ziekenhuis werd ontslagen was hij er nog niet bovenop. "Niks kon ik meer. Ik zat op een nulpunt. Stapje voor stapje moest ik alles weer opbouwen", vertelt hij. Die periode zat voor de castingdirecteur vol angst en onzekerheid. Nu durft Klooster weer voorzichtig aan de toekomst te denken. Zijn vriend Fred heeft hem daarbij geholpen. "Ik heb een fantastisch iemand naast me. Met Fred ben ik al 36 jaar samen en ik wil heel graag oud worden met hem", vertelt Klooster in de krant.

Harry Klooster heeft een castingbureau, Harry Klooster casting. Hij heeft onder anderen Angela Schijf en Georgina Verbaan gecast.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen