Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Federline zelf wel blij met muzikaal debuut

Shownieuws

Kevin Federline is tevreden over zijn rapdebuut. Hij bracht zondag voor het eerst zijn single ten gehore. Het optreden werd neergesabeld door critici.

Kevin Federline is tevreden over zijn rapdebuut. De man van Britney Spears bracht zondag voor het eerst zijn single 'Lose control' ten gehore tijdens de uitreiking van de Amerikaanse Teen Choice Awards. Het optreden werd neergesabeld door verschillende critici. Zelf is K-Fed echter te spreken over zijn debuut, vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik denk dat ik het vrij goed heb gedaan."

Diverse critici lieten zich de afgelopen dagen negatief uit over het optreden. Het muziektijdschrift Rolling Stone beschreef het als 'saai en vervelend'. De redactie van de entertainmentwebsite TMZ liet dinsdag weten 'nog steeds te moeten bijkomen' van het slechte optreden van de 28-jarige Federline.

Het optreden van de voormalige danser werd zondag onverwacht aangekondigd door zijn vrouw. De zwangere Britney sprak de hoop uit dat voor haar man een succesvolle muziekcarrière in het verschiet ligt. Federline, wiens debuutalbum 'Playing with fire' binnenkort verschijnt, vertelt aan People dat Britney trots op hem was na zijn optreden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen