Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice Brittany Murphy wil niet trouwen

Shownieuws

Brittany Murphy is niet langer verloofd. De actrice en haar verloofde Joe Macaluso zijn uit elkaar gegaan. Eerder verbrak ze haar verloving met een manager.

Brittany Murphy is niet langer verloofd. De actrice en haar verloofde Joe Macaluso zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan. Dat heeft een woordvoerder van Murphy bevestigd, meldt het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze blijven goede vrienden en wensen elkaar het allerbeste."

De 28-jarige actrice verscheen zondag al zonder verlovingsring bij de uitreiking van de Teen Choice Awards. Toen haar werd gevraagd naar haar trouwplannen, draaide ze eromheen. "Alles gaat prima. Ik leef in het nu en geniet van elke dag."

Murphy en Macaluso ontmoetten elkaar in 2004 op de set van de romantische komedie 'Little black book'. Zij speelde de hoofdrol en hij werkte als productieassistent. Ze verloofden zich eind december.

De actrice is onder meer bekend van rollen in films als 'Sin city', 'Uptown girls' en '8 Mile'. Ze ging eerder met acteur Ashton Kutcher en was al eens kortstondig verloofd met Jeff Kwatinetz, een manager. Momenteel werkt ze aan de opnamen van de film 'Tinkerbell'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen