Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Froukje de Both ligt wakker van kinderwens

Shownieuws

Froukje de Both wil eindelijk wel eens moeder worden. De 34-jarige radio- en televisiepresentatrice ligt naar eigen zeggen wakker van haar kinderwens.

Froukje de Both wil eindelijk wel eens moeder worden. De 34-jarige radio- en televisiepresentatrice ligt naar eigen zeggen wakker van haar kinderwens. "Toen ik 20 was, dacht ik toch wel dat ik nu allang kinderen zou hebben", vertelt Froukje dinsdag in programmablad Televizier. Ze zegt altijd al graag kinderen te hebben gewild, maar het is 'gewoon' anders gelopen. "Gelukkig kan ik wel goed relativeren."

Het gaf Froukje moed toen ze onlangs las dat collega Chazia Mourali op haar 42e zwanger is geworden. "Oh, dan heb ik nog acht jaar", lacht ze. De schoonheid heeft momenteel weer een relatie met haar ex-vriend, de veertien jaar jongere acteur Fehd el Ouali.

Vanaf zaterdag is De Both op RTL 4 te zien in de ijsdansshow Dancing on Ice. Naar het concurrerende SBS-programma 'Sterren dansen op het ijs' kijken meer dan een miljoen mensen per aflevering.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen