Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer de Jong keert terug op tv

Shownieuws

Jennifer de Jong maakt haar comeback op televisie. De presentatrice is vanaf deze week één van de gezichten van Trends en Shopping bij de regionale omroep RNN7.

Jennifer de Jong maakt haar comeback op televisie. De 30-jarige presentatrice is vanaf deze week één van de gezichten van het programma Trends en Shopping van de regionale omroep RNN7.

Jennifer is niet de enige BN'er die te bewonderen is bij de Rotterdamse zender. Onder haar collega's bij Trends en Shopping bevinden zich de actrices Fajah Lourens en Mickey Hoogendijk en oud-zwemster Inge de Bruijn. Ook presentatrice Valerie Zwikker en oud RTL-nieuwslezer Edvard Niessing presenteren programma's bij de omroep.

Het is ruim twee jaar geleden dat Jennifer voor het laatst als presentatrice te zien was. De brunette presenteerde toen samen met Tatum Dagelet het programma 'Brutale moeders'. Dat was een vervolg op 'Brutale meiden', waarmee de vriendinnen op tv doorbraken. In het seizoen 2004/2005 was Jennifer als actrice op tv te zien, in de geflopte soap 'Het glazen huis'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen