Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamai waarschuwt Jim voor musicalwereld

Shownieuws

Jim Bakkum moet van zijn vroegere Idols-collega Jamai uitkijken met zijn nieuwe werkomgeving. "Er wordt geroddeld in de musicalwereld", zegt de 19-jarige Jim.

Jamai waarschuwt Jim voor musicalwereld

Jim Bakkum moet van zijn vroegere Idols-collega Jamai uitkijken met zijn nieuwe werkomgeving. "Er wordt geroddeld in de musicalwereld", zegt de 19-jarige Jim maandag tegen Novum Nieuws. "Daarvoor heeft Jamai mij gewaarschuwd."

Toen enkele maanden geleden bekend werd dat Jim de rol van Danny Zuko speelt in de musical Grease, belde Jamai zijn vriend meteen op met goede raad. Op 22 oktober gaat het stuk in première in Theater aan de Parade te Den Bosch. Maandag begon de repetitieperiode.

Het is niet de eerste keer dat de musicalbewerking van de succesvolle film uit 1978 wordt opgevoerd in Nederland. Brigitte Nijman en Dennis van de Klundert kropen in 1997 al eens in de huid van Sandy en Danny. Theaterproducent Henk van der Meyden deed het in 2003 nog eens dunnetjes over met een Amerikaanse cast.

Net als in 1997 wordt de tekst in het Nederlands gezongen. Volgens Jim blijft dat wennen, 'maar je zingt het toch wel mee, want je kent de melodie'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen