Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Housewives niet grappig genoeg voor Emmy'

Shownieuws

Desperate Housewives valt bij de Emmy's tussen wal en schip, denkt acteur James Denton. "Ik denk niet dat het programma pure komedie is of puur drama."

(Novum/AP) - Desperate Housewives-ster James Denton weet waarom de serie niet is genomineerd voor een Emmy in de categorie 'beste komedie'. Het Amerikaanse programma valt tussen wal en schip, denkt Denton, die de rol speelt van loodgieter Mike Delfino.

"Ik denk niet dat het programma pure komedie is of puur drama en vooral vorig jaar was het nogal duister", verklaart Denton zijn theorie. "Dus als je jezelf in de categorie komedie nomineert, zijn er zeker grappiger televisieprogramma's."

De serie gaat over het leven van vijf Amerikaanse vrouwen. Mary Alice Young, gespeeld door Brenda Strong, is één van de bewoonsters van het ogenschijnlijk perfecte Wisteria Lane. Mary voelt zich ongelukkig en besluit op een dag om een einde aan haar leven te maken. Door haar ogen ziet de kijker het leven van haar familie, vrienden en buren. Teri Hatcher en Eva Longoria spelen twee andere hoofdrollen.

Zondag worden de Emmy's, de prestigieuze prijzen voor televisieprogramma's, uitgereikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen