Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Rhymes agressief door spuug op auto'

Shownieuws

Rapper Busta Rhymes heeft een man in elkaar geslagen omdat hij op zijn auto spuugde. Dat is volgens de New York Post de reden voor zijn arrestatie zaterdag.

Rapper Busta Rhymes heeft een man in elkaar geslagen omdat hij op zijn auto spuugde. Dat is volgens de Amerikaanse krant de New York Post de reden voor zijn arrestatie dit weekeinde. De politie liet weten dat de rapper is aangeklaagd wegens mishandeling, maar wilde zondag geen details geven.

Rhymes werd zaterdag aangehouden na een concert in New York. Inmiddels is hij alweer op vrije voeten. Hij moet op 24 oktober voor de rechter verschijnen.

De politie probeert de rapper al sinds februari te spreken te krijgen over de dood van één van zijn lijfwachten. Israel Ramirez werd doodgeschoten bij een opnamestudio waar Rhymes een videoclip opnam.

De 34-jarige hiphopper wordt vaker met geweld in verband gebracht. In maart werden de rapper en een andere beveiligingsmedewerker aangeklaagd door een voormalige fan. De man beweert dat hij klappen van hen kreeg nadat hij om een handtekening had gevraagd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen