Kies je favoriete radiostation

Dossiers

EliZe vindt aandacht wel eens moeilijk

Shownieuws

EliZe heeft enorm moeten wennen aan de aandacht die bij haar zangcarrière komt kijken. "Pas sinds 2 jaar krijg ik geen rood hoofd meer als ikover mezelf praat."

EliZe heeft enorm moeten wennen aan de aandacht die bij haar zangcarrière komt kijken. Dat vertelt de 23-jarige brunette maandag in het Algemeen Dagblad. "Pas sinds twee jaar krijg ik geen rood hoofd meer als ik in interviews over mezelf praat of op het podium een spotlight op me gericht krijg."

De Nederlandse zangeres trok zich in het begin erg veel aan van wat er over haar gezegd en geschreven werd. "Ik volgde op internet alle discussies over mij en raakte daarvan soms nogal overstuur." Inmiddels heeft ze geleerd afstand te nemen. "Ik vind het zelf zó leuk wat ik mag doen. Moet ik me dan laten beïnvloeden door voor mij totaal onbekende mensen die op zo'n forum over mij zitten te roddelen?"

Wel verbaast EliZe zich soms over de verhalen die over haar de ronde doen. Het gerucht dat luidt dat haar vader haar carrière heeft gekocht, vindt ze absurd. "Hij is onderwijzer. Waar zou hij dat geld vandaan moeten halen?" Ook vindt ze de aandacht voor haar relatie met Di-rect-drummer Jamie Westland soms vervelend. De relatie werd al bekendgemaakt in RTL Boulevard, terwijl de zangeres haar moeder nog niets had verteld. "Ik heb haar moeten bellen: mama ik kom vanavond op tv omdat ik met de drummer van een bekende groep heb gezoend."

EliZe is de artiestennaam van de in Utrecht geboren Elise van der Horst. De brunette behaalde haar grootste succes tot nu toe met haar single 'Automatic', die vorig jaar op de zevende plaats in de Top 40 terechtkwam. Komend weekeinde komt haar debuutalbum 'In control' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen