Kies je favoriete radiostation

Dossiers

IJsspektakel scoort minder

Shownieuws

Ook de tweede aflevering van 'Sterren dansen op het ijs' is goed bekeken. Met ruim 1,2 miljoen kijkers had het een marktaandeel van ruim twintig procent.

De tweede aflevering van het televisieprogramma 'Sterren dansen op het ijs' is minder goed bekeken dan de eerste. Wel bleven de kijkcijfers hoog. Met ruim 1,2 miljoen kijkers had het programma zaterdag een marktaandeel van meer dan twintig procent. Alleen het achtuurjournaal en het SBS-programma Hart van Nederland deden het beter. Ruim 1,75 miljoen mensen keken vrijdag naar de op het ijs dansende BN'ers.

Het publiek besluit met een jury per week wie mogen doorgaan. Vrijdag haalde zanger Jody Bernal het hoogste aantal punten van de jury. Zaterdagavond gingen zangeres Marga Scheide en Tweede Kamerlid João Varela met hun partners in de herkansing. De LPF'er werd met 41 procent van de stemmen naar huis gestuurd.

'Sterren dansen op het ijs' is een samenwerkingsverband van SBS 6, Holiday on Ice en producent Eyeworks. Andere bekende Nederlanders die meedoen, zijn Annamarie Thomas, Hein Vergeer, Ellemieke Vermolen, Klaas Wilting, Leontien van Moorsel, Maud, Mari van der Ven en Laura Vlasblom.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen