Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lily Allen doet boekje open over Robbie

Shownieuws

Robbie Williams is het nieuwste slachtoffer van Lily Allens grote mond. De superster heeft iemand in dienst die zoetstof in zijn thee doet en roert, onthult ze.

Robbie Williams is het nieuwste slachtoffer van Lily Allens grote mond. De superster heeft iemand in dienst die zoetstof in zijn thee doet en daar vervolgens in roert, onthult de 21-jarige zangeres in de Britse krant The Sun. "Ik zou ook wel een zoetjespersoon willen hebben", zegt Lily, die bekend staat om haar stevige uitspraken. De nieuwbakken ster was in de gelegenheid Robbie te observeren toen zij als nog onbekende zangeres achtergrondkoortjes voor zijn nieuwe album opnam.

Zelf heeft Lily ook de nodige kritiek gekregen, meldt de krant. Afgelopen week werd zij uitgejoeld in een nachtclub in het Australische Sydney, waar zij voor dj speelde. Aanwezigen beoordeelden haar optreden achter de draaitafel als een fiasco. Zelfs haar hit 'Smile' zou de Britse hebben verpest. "Het spijt me, ik ben hier niet zo goed in", zei Lily, die bier uit een fles dronk, tegen het publiek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen