Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Willeke Alberti doet Sonja Bakker-dieet

Shownieuws

Willeke Alberti volgt een Sonja Bakker-dieet. "Ik was zeven kilo te zwaar", zegt de 61-jarige zangeres. "Ik woog 69 en dat heb ik teruggebracht naar 62."

Willeke Alberti volgt een Sonja Bakker-dieet. Dat vertelt de 61-jarige zangeres zondag in De Telegraaf. "Ik was zeven kilo te zwaar", zegt Willeke. "Ik woog 69 en dat heb ik teruggebracht naar 62. Nu moet er nog twee kilo af." Zij vindt 'Sonja-Bakkeren' prettig, omdat je er veel bij mag eten. "Wel zes keer op een dag, maar je moet goed letten op de variatie."

Willeke geeft toe dat ze gemakkelijk te dik wordt doordat ze een smulpaap is. "Ik hou van vlees en ik hou van vis. Ik lust alles", vertelt Willeke. "Nooit heb ik overwogen om vegetariër te worden. Ik geniet van alles wat ik eet."

Willeke zit vijftig jaar in het vak. Zij viert haar jubileum vanaf volgende maand. Ze trekt tot en met maart het land door met een show die in het teken staat van haar carrière en haar privé-leven. De jonge Willeke wordt gespeeld door musicalster Brigitte Nijman. De regie van de speciale jubileumshow is in handen van Barrie Stevens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen