Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arie Boomsma presenteert boek met broer en vader

Shownieuws

Arie Boomsma heeft met zijn broer Klaas-Jan en zijn vader Pieter hun nieuwe boek gepresenteerd. Dit vond plaats op het christelijke Flevo Festival in Liempde.

Arie Boomsma heeft zaterdag met zijn broer Klaas-Jan en zijn vader Pieter hun nieuwe boek 'Weerwoord' gepresenteerd. Dit deden ze op het christelijke Flevo Festival in het Noord-Brabantse dorp Liempde. De drie Boomsma's gingen aan de hand van drie thema's in discussie met het publiek.

Predikant Pieter schreef eerder met alleen zoon Arie het boek 'De bijbel? Wat vind jij?' Volgens lezers werd in dit boek te weinig gediscussieerd over het geloof. Journalist Klaas-Jan werd daarom als niet-gelovige gevraagd mee te schrijven aan het tweede boek.

Op het festival werd de discussie met het publiek gevoerd aan de hand van deze thema's: 'de dood', 'het lichaam is de tempel van God' en 'God als gatenvuller'.

Arie Boomsma werd bekend als de eerste mannelijke omroeper bij Yorin. Afgelopen seizoen presenteerde hij het programma 'Een betere buurt' bij de EO. Het Flevo Festival wordt ook wel de christelijke versie van Lowlands genoemd. Het is de 29e editie van het vierdaagse festival, dat lezingen, theater en muziek aanbiedt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen