Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heidi Klum wil heel veel kinderen

Shownieuws

Heidi Klum en haar man Seal zijn nog lang niet klaar met de gezinsuitbreiding. Klum is in verwachting van haar derde kind, maar ze wil graag meer kinderen.

(Novum/AP) - Heidi Klum en haar man Seal zijn nog lang niet klaar met de gezinsuitbreiding. Klum is in verwachting van hun tweede kind, maar het supermodel ziet haar gezin het liefst nog groter. "We willen nog heel veel kinderen krijgen", zegt ze in het Amerikaanse tijdschrift Life.

Volgens de Duitse Klum vindt Seal haar het mooist als ze zwanger is. De twee zijn vorig jaar getrouwd. Ze hebben samen een zoon van tien maanden, Henry Guenther Ademola Dashlu Samuel. Het topmodel heeft een 2-jarige dochter, Leni, uit een relatie met autosportbons Flavio Briatore.

In Duitsland kreeg het gezin de bijnaam 'de quiltfamilie' mee. De vernoeming naar een veelkleurige lapjesdeken begon met een kop in een krant. In eerste instantie wist Klum niet of ze de naam als een belediging of een compliment moest opvatten. Ze sprak erover met Seal. "Uiteindelijk besloten we dat het een compliment was. We hebben allemaal een andere huidskleur en toch kwamen we bijeen en houden we van elkaar."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen