Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers op het ijs liggen goed in de markt

Shownieuws

De eerste aflevering van 'Sterren dansen op het ijs' is goed bekeken. De show trok ruim 1,75 miljoen kijkers en had een marktaandeel van 28 procent.

De eerste aflevering van het televisieprogramma 'Sterren dansen op het ijs' is vrijdag goed bekeken. Met ruim 1,75 miljoen kijkers had het programma een marktaandeel van bijna 28 procent. In de twee uur durende show op SBS6 schaatsten elf bekende Nederlanders met hun Holiday on Ice-partner een kür. Alleen het SBS6-programma Hart van Nederland deed het beter. Met ruim twee miljoen belangstellenden behaalde dat programma een marktaandeel van ruim 37 procent.

Een jury en het publiek besluiten per week wie er door mogen gaan. Zaterdagavond gaan de BN'ers Marga Scheide en João Varela met hun partners in de herkansing. Een van de twee koppels moet in de tweede aflevering afscheid nemen van het programma.

'Sterren dansen op het ijs' is een samenwerkingsverband van SBS 6, Holiday on Ice en producent Eyeworks. De bekende Nederlanders die meedoen, zijn Annamarie Thomas, Hein Vergeer, Jody Bernal, Ellemieke Vermolen, Klaas Wilting, Leontien van Moorsel, Maud, Mari van der Ven, João Varela, Marga Scheide en Laura Vlasblom.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen