Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tiësto blijft bescheiden ondanks sterrenstatus

Shownieuws

Dj Tiësto blijft bescheiden, ook nu hij omgaat met wereldsterren van formaat, zoals Robbie Williams, Richard Gere en Madonna. De Nederlandse dj blijft zichzelf.

Dj Tiësto blijft bescheiden, ook nu hij omgaat met wereldsterren van formaat. De Nederlandse dj, die eigenlijk Tijs Verwest heet, blijft zichzelf. "Als ik op de foto ga met Bill Clinton en Bill Gates voel ik me geen uitverkorene. Het blijft nog altijd jongensachtige verwondering", zegt de 37-jarige dj zaterdag in het Algemeen Dagblad.

Beroemdheden ontmoet Verwest bij de vleet. "Ik ontmoet veel sterren. Laatst Richard Gere en Cameron Diaz." Menigeen vraagt om zijn diensten. "Robbie Williams vroeg me of ik niet eens een mix voor hem kon maken. Ik heb nog een mix gemaakt voor Madonna, maar die werd door haar als te hard beoordeeld."

De dj is misschien bescheiden, de aandacht voor zijn persoon kan hij wel waarderen. "De beroemdheden leven in hun eigen wereld, maar kennen mij wel, terwijl mijn kop zelden op de voorpagina staat. Dat is leuk." In Nederland is de 'gekte beschaafd', zegt dj Tiësto in de krant. "In Argentinië, daar ben je God. Beatles-achtige taferelen. Ja dat streelt."

Zondag liet Tiësto zijn nieuwe single horen tijdens de opening van de zestiende editie van de Internationale Aids Conferentie in het Canadese Toronto. Hij is ambassadeur van Dance4Life, een organisatie die strijdt tegen de problematiek rond hiv en aids.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen