Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winston Post speelt sukkel in Lotte

Shownieuws

Winston Post speelt een gastrol in het nieuwe seizoen van de Talpa-serie Lotte. De acteur wordt onherkenbaar gemaakt en kruipt in de huid van een nerd.

Winston Post speelt een gastrol in het nieuwe seizoen van de Talpa-serie Lotte. Dat heeft de productieleider van het programma vrijdag gezegd tegen persbureau Novum Nieuws. De 33-jarige acteur, die in het dagelijks leven voornamelijk meisjesharten sneller doet kloppen, kruipt in de huid van een nerd.

Het personage van Post, die onherkenbaar wordt gemaakt, krijgt een belangrijke rol in het leven van de hoofdpersoon. "Lotte zal in het nieuwe seizoen interesse krijgen in een andere man, naast Vico", vertelt actrice Nyncke Beekhuyzen, die de rol van Lotte speelt.

De serie gaat over een intelligent en lief meisje met een niet al te fraai uiterlijk. Ze werkt voor het modehuis Emoda en is helemaal weg van haar baas Vico. Uiteindelijk ontpopt het lelijke eendje Lotte zich tot een zwaan, maar daar moeten de kijkers voorlopig nog op wachten. De serie gaat maandag het tweede seizoen in.

Niet alleen Lotte gaat weer avonturen tegemoet, ook de andere personages zorgen voor ontwikkelingen. "Het leven van Daniel wordt wel heel erg spannend", zegt acteur Arent Jan Linde. "Hij gaat op de emotionele toer, hij is zo gesloten als een kluis en heeft nog nooit emotie getoond. Het is nog steeds onduidelijk of hij nou hetero of homo is en dat gaat nu duidelijker worden."

Mark, gespeeld door Geert Hoes, gaat zoals de kijker is gewend weer achter de vrouwtjes aan. Naast Vico en Lotte vormen Mara en Freddy, gespeeld door Marlous Dirks en David Goddyn, een steeds spannender liefdeslijn. "Freddy en Mara gaan het komende seizoen alle hoeken van de kamer zien met z'n tweeën", zegt Goddyn. "Ook gaan zij het elkaar moeilijk maken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen