Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eva Longoria verkiest gezinsleven boven Oscar

Shownieuws

Een goed gezinsleven is voor Eva Longoria belangrijker dan een Oscar. Dat zegt de actrice van Desperate Housewives in de Britse tabloid The Daily Mirror.

Een goed gezinsleven is voor Eva Longoria belangrijker dan het winnen van een Oscar. Dat zegt de 31-jarige actrice in de Britse tabloid The Daily Mirror. "Ik stel andere prioriteiten en zou graag moeder zijn."

Longoria zegt dat ze begon na te denken over kinderen door haar rol als Gabrielle Solis in de populaire serie Desperate Housewives. In het tweede seizoen van de serie krijgt Gabrielle een baby. De actrice hecht veel waarde aan familie en zou graag een groot gezin willen hebben. "Ik wil ten minste drie kinderen krijgen."

De Desperate Housewives-ster is van plan om terug te keren naar haar geboortestreek in de Amerikaanse staat Texas. Daar hoopt ze binnen enkele jaren een gezin te stichten met haar vriend, de Amerikaanse basketballer Tony Parker. Longoria was in het verleden getrouwd met acteur Tyler Christopher, van wie ze in 2003 scheidde.

De actrice laat verder weten geen problemen te hebben met het ouder worden en er zelfs naar uit te kijken. Zo legt ze uit: "Je schoonheid is slechts van tijdelijke aard en je kunt er niet je hele leven op blijven terugvallen."

Longoria is net klaar met de opnamen voor het nieuwe seizoen van Desperate Housewives. De afleveringen worden volgend jaar op de Nederlandse televisie uitgezonden. Ook is ze binnenkort te zien in de thriller 'The Sentinel', waarin ook Michael Douglas en Kiefer Sutherland een rol spelen. De film gaat op 31 augustus in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen