Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sharapova en Roddick zijn een stel'

Shownieuws

Toptennissers Maria Sharapova en Andy Roddick hebben in het geheim al een jaar een relatie. Ze zijn samen gezien aan de rand van een zwembad in Manhattan.

De toptennissers Maria Sharapova en Andy Roddick hebben in het geheim al een jaar een relatie. Dat verklappen ingewijden in de Amerikaanse editie van Us Weekly. De 23-jarige Roddick zou hebben aangedrongen op geheimhouding, omdat Maria pas 19 is. De Amerikaan was bang dat de relatie haar reputatie als sporter zou schaden.

De tennissers zouden hun verliefdheid onlangs publiekelijk hebben gemaakt toen ze samen aan de rand van een zwembad van een hotel in Manhattan verschenen. Daar zaten ze zo innig bij elkaar, dat het ontkennen van een verhouding niet langer zin heeft, zeggen de insiders.

De geruchten dat iets moois opbloeide tussen Sharapova en Roddick ontstonden begin dit jaar tijdens de Australian Open. Toen schreef de Australische krant The Herald Sun dat de Russin meerdere keren was komen kijken hoe Roddick poker speelde in een casino. Rond dezelfde tijd berichtte ook de Amerikaanse televisiezender Fox Sports dat mogelijk meer gaande was dan vriendschap tussen de topsporters.

Beide tennissers hebben één Grand Slam-titel op hun naam staan. Sharapova was in 2004 winnares van Wimbledon. Roddick won in 2003 de US Open. Sharapova staat bekend om haar luide gekreun tijdens wedstrijden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen