Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schneider weigert samenwerking met Gibson

Shownieuws

Rob Schneider wil nooit meer samenwerken met Mel Gibson. In een open brief aan het filmvakblad Variety belooft de acteur nooit meer met hem te werken.

Rob Schneider wil nooit meer samenwerken met Mel Gibson. In een open brief aan het Amerikaanse filmvakblad Variety belooft de acteur plechtig nooit meer samen met Gibson op één set te staan. Schneider, zoon van een Joodse vader, keurt de antisemitische uitspraken af die Gibson onlangs tijdens een arrestatie zou hebben gebezigd.

De ster uit Deuce Bigalow laat publiekelijk weten dat hij niets meer te maken wil hebben met Gibson. "Al biedt hij mij de hoofdrol aan in 'Passion of the Christ 2', dan nog sla ik dat af."

De 42-jarige Schneider vertelt verder in zijn nieuwe film 'Big Stan' een perfecte rol te hebben voor Gibson als bendeleider van nazi's. De filmmaker gunt Gibson alleen geen plek in zijn film. "De rol is al vergeven, maar zelfs als ik de rol opnieuw zou moeten invullen, is Gibson geen optie."

De 50-jarige Gibson werd 28 juli gearresteerd omdat hij dronken achter het stuur zat. Hij zou tijdens zijn arrestatie hebben geroepen dat de Joden verantwoordelijk zijn voor alle oorlogen in de wereld. Gibson heeft zijn excuses aangeboden voor zijn opmerkingen.

Rob Schneider is onder meer bekend van zijn rollen in de films 'Deuce Bigalow: male gigolo' (1999), '50 First dates' (2004) en 'Deuce Bigalow: European gigolo' (2005).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen