Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Toppertjes' ontmoeten idool Koos Alberts

Shownieuws

Tropical Danny en Guillermo, de mannen achter de nummer 1-hit 'Toppertje', zijn grote fans van volkszanger Koos Alberts. Donderdag ontmoetten ze de volkszanger.

Tropical Danny en Guillermo, de mannen achter de nummer 1-hit 'Toppertje', zijn grote fans van volkszanger Koos Alberts. Ze waren dan ook blij om donderdag samen met hun idool te gast te zijn bij het programma van Chiel Montagne bij Radio Rembrandt, de radiozender voor Nederlandstalige muziek. "Dit is een hele mooie dag", zei Guillermo voorafgaand aan de ontmoeting. "We gaan onze held ontmoeten."

Guillermo en Danny vertelden Novum Nieuws al lange tijd fan te zijn van Koos Alberts. "We zijn ermee opgegroeid", verklaart Tropical Danny. "We hebben zijn muziek van jongs af aan gehoord." De mannen hebben veel bewondering voor de zanger. "Hij is toch wel de koning van het levenslied", roemt Guillermo hem.

Koos zelf genoot van de aandacht. "Het is natuurlijk altijd leuk als mensen een beetje fan van je zijn." De 59-jarige zanger kende de jongens van 'Toppertje' niet voordat de ontmoeting werd geregeld. "Ik heb hun nummer vanochtend pas voor het eerst gehoord. Maar ik ben dan ook een maand op vakantie geweest."

De volkszanger wilde zijn fans nog wel een tip meegeven. "Ze moeten goed opletten dat de mensen om hen heen niet van hen willen profiteren. Je kunt mensen wel laten meegenieten, maar je moet eerst zelf profiteren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen